Loading...

.....................................................................................................................................

آموزش منو کافی شاپ

به طور کلی آموزش بایستا در سه مرحله تئوری ، عملی و تجربی صورت میپذیرد که با رویکردهای جدید مرحله‌ی تئوری برای عموم افراد قابل استفاده بوده و به نوعی شما را برای کافه نشین بودن نیز آماده میسازد.

آموزش منو کافی شاپ

به طور کلی آموزش بایستا در سه مرحله تئوری ، عملی و تجربی صورت میپذیرد که با رویکردهای جدید مرحله‌ی تئوری برای عموم افراد قابل استفاده بوده و به نوعی شما را برای کافه نشین بودن نیز آماده میسازد، در این قسمت (دوره‌ی قهوه از مزرعه تا فنجان) به صورت کاملا اصولی و کاربردی مورد موشکافی قرار میگیرد و کلیه سفارشاتی که در منو کافی‌شاپ ها دیده میشود به همراه ترکیبات آنها تحلیل و بررسی میشود. شما بعد از گذراندن این دوره قادر خواهید بود استانداردهای جهانی نوشیدنی‌های مختلف را با سفارشاتی که در کافی‌شاپ های دیگر یا کافی‌شاپ خودتان میل میکنید، قیاس کنید. با انواع دستگاه‌آلات مورد نیاز در این صنعت آشنا شوید، روش کار تئوری آنها را آموزش ببینید و محیط غریب یک کافه، کافی‌شاپ یا تریا را پس از این دوره بسیار ملموس‌تر و آشناتر درک کنید.

بعد از گذراندن دوره‌های تئوری دوره عملی در آموزشگاه یا محل کافی‌شاپ شما اجرا میگردد، به روزترین و متداولترین دستگاه آلات را از نزدیک خواهید دید و کار با آنها را فرا خواهید گرفت. طعم و مزه استاندارد آیتم‌های منو را خواهید چشید و زاعقه خود را برای سنجش کیفیت انواع سفارشات آماده خواهید ساخت. این دوره با همکاری شرکت‌های بزرگی چون تهران کار صبا، SCAE، IBG و ... صورت میگیرد.

دوره مرحله‌ی تجربی که منحصر به فردترین دوره آموزشی در این صنعت میباشد شامل حضور در یک کافی‌شاپ فعال یا کافی‌شاپ خودتان میباشد که در دو مرحله انجام میپذیرد، مرحله اول: در این مرحله استاد تمامی سفارشات را تحویل مشتریان میدهد و از نحوه برخورد با مشتریان تا آماده سازی اصولی سفارشات ایشان توسط استاد و با کمک شما صورت میگیرد. مرحله‌ی دوم: در این مرحله جای استاد و هنرجو تغییر کرده و مرحله‌ی فوق به صورت بلعکس انجام میگیرید، در این مرحله تمامی اشکالات تصحیح شده و هنرجو برای اداره کامل یک بیزنس موفق آماده میگردد.

مدرسان تیم ما از دوره‌های آموزشی اروپایی فارق‌التحصیل گردیده اند و با موسسه های خارجی در تعامل قرار دارند و به صورت دوره ای اقدام به برگزاری کلاس های جمعی با همکاری مدرسان ایتالیایی میکنند. در این دوره ها مدرک با تائید مدرسه های قهوه مطرح ایتالیا ارائه میگردد.

شرکت در این دوره ها برای عموم آزاد بوده است و مجزا از روال عادی راه اندازی کافی شاپ صورت میگیرد.

در صورت نیاز میتواند کلاس ها به صورت خصوصی و یا نیمه خصوصی در محل کافی شاپ شما نیز برقرار گردد.

آموز‌ش‌ها به طور کلی شامل مراحل زیر است:

  • تجهیزات کافی شاپ (انواع، بهترین‌ها،مناسبترین‌ها و ...)
  • قهوه اسپرسو و کاپوچینو
  • قهوه‌های نسل سوم
  • سایر نوشیدنی های گرم
  • شيك
  • كوكتل ها (انواع ککتل ها، انواع فراپه و اسموتی، انواع فراپاچینو و ...)
  • آبمیوه
  • دسر‌ها
  • استفاده از انواع طعم دهنده ها
  • انواع پاستا
  • انواع سالاد
  • انواع برگر
  • انواع اسنک و تست
  • انواع پیش غذا ها و میان وعده ها
  • گارنیش سفارشات
  • ارائه جدیدترین دستورالعمل ها
  • کنترل کیفیت سفارشات
  • آموزش کار با نرم افزار های مورد نیاز و تهیه آنها
  • آموزش سیاست های بهداشتی و سلامت کارکنان
  • نحوه كار با دستگاه صنعتي در محيط واقعي كافي شاپ
  • نحوه نگهداری مواد غذایی
  • نحوه برخورد با مشتری
  • مدیریت کافی شاپ

 

آموزش‌های تخصصی شامل سرفصل‌های زیر است:



نظرات



    ارسال نظر