Loading...

.....................................................................................................................................

زمین‌هایی که قهوه در آن می‌روید

بیشتر قهوه دنیا در زمین هایی رشد می کند که فعالیت زمینی ( تکتونیک ) سبب شکل گرفتن کوه ها و رشته کوه ها شده است، از جمله کوه غیر فعال کنیا در آفریقا، رشته کوه فعال آپانکا در السالوادور، رشته کوه آند در آمریکای جنوبی، و حتی جزایر هاوایی ( Hoffmann).

زمین‌هایی که قهوه در آن می‌روید

زمین‌هایی که قهوه در آن می‌روید

بیشتر قهوه دنیا در زمین هایی رشد می کند که فعالیت زمینی ( تکتونیک ) سبب شکل گرفتن کوه ها و رشته کوه ها شده است، از جمله کوه غیر فعال کنیا در آفریقا، رشته کوه فعال آپانکا در السالوادور، رشته کوه آند در آمریکای جنوبی، و حتی جزایر هاوایی ( Hoffmann). در کنار آب و هوای گرمسیری و ارتفاعات بلندی که قهوه برای روییدن به آن ها نیاز دارد، این کوه ها خاک غنی حاصلخیز و مغذی فراهم می کنند که درختان قهوه بتوانند در خاک های شکل گرفته در خاکستر های آتشفشانی ( آندیسولز ) رشد کنند. این خاک که در خاکستر آتشفشانی ایجاد شده است، عواملی چون فسفر، نیتروژن، پتاسیم، کلسیم، زینک و بارن را در بر می گیرند که همگی به منظور کمک به گیاه برای تولید قهوه، توسط گیاه استفاده می شوند.

با وجود این که درختان قهوه در خاک های آتش فشانی جوان و حاصلخیز رشد می کنند، تولید انبوه قهوه مواد مغذی را از بین می برد، که سبب می شود کشاورزان از کود های کشاورزی و هم چنین علف کُش ها و آفت کُش ها استفاده کنند. بسیاری از این ها نه تنها برای محیط زیست مضر هستند بلکه ممکن است مواد مغذی خاک را که درختان نیاز دارند، بیشتر از بین ببرند ( Cerdán و هم کاران ). مسئله دیگری که کشاورزان با آن مواجه هستند، خطر مجاورت مزارع با آتشفشان های فعال می باشد که به منظور رشد یافتن در برخی از مناسب ترین خاک ها برای دست یابی به کیفیت بالای قهوه، خطر بزرگی محسوب می شود.



نظرات



    ارسال نظر