Loading...

.....................................................................................................................................

مقدمه ای بر قهوه

سرفصل های مباحثی که در دوره ی ( مقدمه ای بر قهوه) مطرح می شود

مقدمه ای بر قهوه

  - قهوه خاص چیست؟ What is Speciality Coffee

 

1  تفاوت بین قهوه تازه عصاره گیری شده و قهوه فوری

2  تفاوت قهوه خاص و قهوه تجاری و معایب و مزایای آن

3  درک اصول اولیه طعم و عطر

 - تاریخچه قهوه Coffee History

1  درک توسعه تاریخی قهوه

2  تکامل تاریخی کشت قهوه

- شناخت دانه Understanding the Beans

 

1  درک مراحل رسیدن میوه

2  گونه های اصلی قهوه و محل کشت آن ها

3  تفاوت های کلی محل رشد و خصوصیات گونه های عربیکا و ربوستا

4  تفاوت های طعمی گونه ها

5  آکاهی از مناطق جغرافیایی رشد قهوه

6  تفاوت مناطق و طعم ها

7  درک کردن پروسس های خیس، قهوه شسته شده و خشک، قهوه طبیعی

 -مباحث پایه‌ای برشتن(برشته کردن) The Basics of Roasting

1  مراحل فرآیند برشتن و وسایل مصرفی

2  پردازش طعم در زمان برشتن

3 تغییرات طعمی در قهوه تازه

4  انواع مختلف تجهیزات و روش های دم کردن قهوه

 

 



نظرات



    ارسال نظر