Loading...

.....................................................................................................................................

قهوه اسپشیالیتی سوماترا لینتونگ

قهوه اسپشیالیتی سوماترا لینتونگ

قهوه اسپشیالیتی سوماترا لینتونگ

قهوه های Sumatran دارای متمایز ترین مزه و طعم در میان دیگر قهوه های موجود در جهان هستند. این قهوه ها ( دانه های قهوه) تنومند، با پوسته ایی خاکی به همراه طعم ادویه و سدر هستند. نام Lintong از مرز و بوم خود که در ناحیه ی Lintongnihuta قرار گرفته است، نشات میگیرد. این منطقه در جنوب غربی دریاچه Toba که یکی از عمیق ترین بدنه های آبی درون مرزی است، واقع شده است. خاک این منطقه با با بالا آمدن از بلندی زمین مسطح، ارتفاع لازم برای زراعت دانه قهوه عربیکا را مهیا میکند.

یک فرآیند منحصر به فرد سنتی به نام  giling basah به قهوه غلظت و طعم و مزه ایی عالی میده، که با مقدار مختصری از گیاهان و علوفه و ادویه طعم دار شده. 

فرآیند شامل پوست کندن کاغذ پوستی از حبه در حجم و محیطی با 50% رطوبت است، درحالیکه بیشترِ فرآیند های پوست کندن دانه دارای 10_12% رطوبت هستند.

همچنین این فرآیند دانه های سبز را به رنگ تیره در می آورد.
مرحله اول
دانه های قهوه سه مرتبه برای جدا کردن بهترین ها دست چین می شوند
این فرآیند در یک پیاله ی یکدست که شامل تنها گیلاس هایی با درجه ی رسیدگی مطلوب است، نتیجه می دهد
ء Lintongs های با کیفیت بالا خود را از دیگر قهوه های Sumatran بوسیله طعم قابل حس و ترشی کمی واضح تر متمایز میکنند
در مقابل با mandheling,
ء Lintong دارای یک بدنه ی متوسط اما با خاصیت طعمی شکلات تلخ و طعمی تر و تازه است
جزییات :

مبدا: Sumatra
منطقه: ناحیه دریاچه Toba,
شمال غربی Sumatra
ارتفاع: 1500-1800 متر بالاتر از سطح دریا
گوناگونی: Ateng, Bergendal

هنگام برداشت محصول: ژوئن تا دسامبر

نحوه ی انجام فرآیند: Giling Basah یا پوست کنی مرطوب-
خشک کردن زیر آفتاب

بو و رایحه: ادویه های معطر و تر و تازه

طعم: گیاهان و علوفه، گریپ فروت، سدر.،افرا

بدنه: دارای سطح صاف و هموار، روغنی و شفاف و براق

ترشی ( اسیدیته): شفاف و روشن



نظرات



    ارسال نظر